DHOMA KLASIKE

 • Tek
  Euro 60,00
 • Dopjo
  Euro 70,00
 • Tresh
  ---

DHOMA DELUXE

 • Tek
  Euro 60,00
 • Dopjo
  Euro 80,00
 • Tresh
  Euro 100,00

DHOMA DELUXE ME BALLKON

 • Tek
  Euro 80,00
 • Dopjo
  Euro 95,00
 • Tresh
  ---

DHOMA SUITE

 • Tek
  Euro 80,00
 • Dopjo
  Euro 100,00
 • Tresh
  Euro 120,00

DHOMA SUITE MAYOR

 • Tek
  Euro 80,00
 • Dopjo
  Euro 100,00
 • Tresh
  ---

Cmimet ne €, dhome ne dite, mengjes anglez, taksat dhe sherbimet te perfshira.

Krevat i 3-te (vetem per Deluxe, Suite).

Femijet 0-7 vjec pa pagese kur ndajne dhomen me 2 te rritur.

Koha e Check in 2 p.m. Koha e Check out 12 a.m.

Politika e anullimit: Pa pagese nqs anullimi kryhet 10 dite para mberritjes. 1 nate qendrim midis 10 dhe 3 dite para mberritjes. Per largim te parakohshem do te paguhet qendrim i plote.