LOUNGE BAR

Lounge Bar i Padam ndodhet ne nje kopesht me hapesire te gjere. Eshte vendi perfekt per te kaluar nje mbremje te kendshme ose nje pasdite clodhese nen tingujt e nje muzike te zgjedhur. Bari ofron pije klasike, koktejle kreative si dhe argetime te tjera ne dizajnin e tij modern te rinovuar rishtazi.