| Antipasta | |
| Shkurtëz e tiganisur, salcë paprika dhe kremoze patatesh | 1200 |
| Mish viçi me salcë tonata dhe perime të marinuara | 15000 |
| Karpacio viçi me domate të thata, rukola dhe krem djathi dhie | 1500 |
| Foie grass me fik te karamelizuar,reduksion vere Port dhe panbriosh | 2600 |
| E verdha e vezës confit, kos, brokoli dhe tartuf i freskët | 1200 |
| Tartar me karkalec vjolë, burrata dhe tartuf i freskët | 2000 |
| Tartar toni me mollë jeshile dhe rrepa të kuqe | 1700 |
| Karpacio levreku, argjinare, vaj mente dhe thërrime të thekruara | 2000 |
| Cevice peshku dhe guacamole | 1800 |
| Trofta e Tamarës me krem patëllxhani të pjekur dhe mollë | 1300 |
| Pasta | |
| Tagliolini të bëra nga ne, me tartuf të freskët, gjalp dhe parmixhan të vjetëruar 30 muajsh | 2000 |
| Rizoto me ragu rose dhe me shparguj | 1600 |
| Mezze maniche “Verrigni” me ragu vendi bolonjeze, karafil dhe parmixhan të vjetëruar 30 muajsh | 1200 |
| Plin me mish viçi, gjalp, sherebel dhe shafran | 1600 |
| Ravioli me peshk gjel, midhje dhe kërpudha poriçiniRavioli me peshk gjel, midhje dhe kërpudha poriçini | 1600 |
| Linguine me peshkim dite | 1800 |
| Mish, Peshk | |
| Kondrafileto e prerë në feta me porcini, patate të tiganisura dhe karrota të njoma | 2500 |
| Tartar viçi me foie grass të tymosur | 2200 |
| Gjëndra viçi të tiganisura, lulelakër dhe bajame të pjekura | 1600 |
| Fileto viçi me patate furre dhe tartuf i freskët | 2600 |
| Fileto levreku e tymosur, pomodorini, salcë kungulli, karkalec dhe mente | 3500 |
| Fileto dentali me barishte të egra dhe salcë munja | 4200 |
| Fileto salmoni me sallat orizi të zi dhe salcë portokalli | 2000 |
| Fileto merluci i gatuar në avull me fruta dhe perime | 2000 |
| Perime, djathëra dhe sallamra | |
| Përzgjedhje djathrash Internacionale me recel të ndryshëm | 2000 |
| Proshutë krudo Parma | 2500 |
| Sallatë e stinës me djath Parmexhan dhe vezë thëllëze | 600 |
| Perime të stinës (pyesni kamarierin) | |
| Dessert |
| NA ISHTE DIKUR Ganache me karamele Zana, hurmë dhe akullore qumësht dhie. |
| KATROR Parfe me fik, amareta me bajame të thërmuar dhe verë të kuqe. |
| ALCHIMIA Krem kosi, biskota me drithëra, fistik, çokollatë, karamel dhe sorbeto me mjedër. |
| TORTINO DAL CUORE MORBIDO Sufle me çokollatë Valrhona dhe akullore vanilje. |
| VIAGGIO AL ORIENTE Akullore me xhenxhefil, biskote bathe Tonka, çokollatë bionde. |
| SORBETO TË NDRYSHME |
| AKULLORE TË NDRYSHME |
| Cmimi për cdo ëmbelsirë është 1000 Lekë |













