Menu Degustimi
Mireseardhja e shefit
Karpacio levreku,sallate mizuna,kivi dhe kumquat
Tartar toni me molle jeshile dhe rrep i kuq
Trofta e Tamares me krem patellxhani te pjekur dhe molle
Rissoto me karkalec toke,konjak dhe trumez
Peshk (Peshkimi dites)
Embëlsira sipas dëshirës
Çmimi i menusë së degustimit është 5200 Leke pa pijet